Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kayaboğazı İlkokulu

Telefon : 4325212238
Belgegeçer : 04325122608
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kayabogazilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Görentaş Köyü Mevkii Çatak Van
VİZYON : Çevre, su ve enerji bilinci gelişmiş, toplumun kültür ve değerlerini benimsemiş, bu değerlere saygılı, demokrasiyi kavramış, disiplinli olmayı benimsemiş, planlı , medeni cesaret sahibi, kendi haklarının yanında toplumun ve diğer bireylerin de haklarını savunabilen,iyi öğrenmeyi kavramış, sınav korkusunu bir tarafa bırakmış, kendine güvenen , üst öğrenime hazır,bireysel yaşamının yanında kendini vatanına ve milletine adamış nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmesini bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması. Bunun yanında; bünyesinde öğrenim gören her öğrenciyi katılımcı bir anlayışla, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, araştırmacı, öğrenmeyi seven; bedenen, zihnen ve ahlâken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :7
Öğrenci :70
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :1852
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 8:30 - 14:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Van - Çatak yolu üzerinde bulunduğundan ulaşım sağlan yol asfalttır. Van merkeze yada Çatak merkeze ulaşım minibüs ve otobüs ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Görentaş Köyü Mevkii Çatak - Van
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 60 km, ilçe merkezine 22 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :